کاربر گرامی به کتابخانه امید ایران خوش آمدید . در صورتی که از اعضاء سایت هستید از اینجا وارد شوید . اگر هنوز عضو سایت نشده اید از اینجا عضو شوید .

تالار گفتمان کتابخانه امید ایران :: مشاهده موضوع - دانلود رایگان کتاب رمان فانتزی زندگینامه خوناشام
 پرسشهای متداولپرسشهای متداول   جستجوجستجو   گروههای کاربرانگروههای کاربران  مدیران سایتمدیران سایت   مشخصات فردیمشخصات فردی   پیامهای خصوصیپیامهای خصوصی   درجاتدرجات   ورودورود 

دانلود رایگان کتاب رمان فانتزی زندگینامه خوناشام

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version    فهرست تالار گفتمان کتابخانه امید ایران كتابهاي داستان و رمان
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
sara-setar

عضو شده در: 18 اسفند 1388

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 اسفند 1388 - 00:53    عنوان:  دانلود رایگان کتاب رمان فانتزی ز پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام دوستان حتما این کتاب رو بخونید وقتی شروع به خوندن میکنید دیگه مجبورید تا آخرش رو برید بس که جذاب و با حال هست

زندگینامه خوناشام
نویسنده : افشین جاهد

http://h1.ripway.com/afshin2evilman/zendeginame%20khoonasham_jeld1.rar
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email [وضعيت كاربر:آفلاین]
alireza_20

پست تاریخ: جمعه 21 اسفند 1388 - 00:29    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام من تا اخرش رو خوندم واقعا عالی بود
1 سوال نویسنده اهل شیرازه ؟ و سوال بعدی اینکه جلد دوم رو کی میزاری من واقعا منتظرم . ممنون Very Happy
بازگشت به بالای صفحه
sara-setar

پست تاریخ: شنبه 22 اسفند 1388 - 04:06    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

میدونم که شیرازی هست نمیدونم جلد دوم رو کی قراره پخش کنه ولی مطمئنم که هنوز توی سایت نیومده فعلا درگیر گروهش هست گروه متال ( اسمش رو نمیدونم ) از خودش بپرسید توی گودلایف عضو هست و ایمیلش رو هم توی کتاب هست
بازگشت به بالای صفحه
hellangel

عضو شده در: 9 فروردین 1389

پست تاریخ: چهار‌شنبه 11 فروردین 1389 - 12:07    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام خوبی خوبم مرسی
ببین من خیلی دوست دارم این کتاب رو بخونم اما انگار فرمتشو ندارم Mad میشه برام ایمیلش کنی Razz ادرس ایمیلم هم اینه لطفا برام ایمیل کن مرس Mr. Green
spiderboy_bad@yahoo.com Evil or Very Mad

alireza_20

پست تاریخ: شنبه 4 اردیبهشت 1389 - 16:19    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام من 1 هفته پیش باهاش چت کردم گفت که اخر فروردین قسمت دوم رو میذاره ولی هنوز خبری نیست ؟ راستی گفت که قسمت دوم خیلی طولانیه مجبوره فصل به فصل بزاره واسه دانلود . بی صبرانه منتظریم . Very Happy
بازگشت به بالای صفحه
sara-setar

پست تاریخ: پنج‌شنبه 23 اردیبهشت 1389 - 02:09    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام آقاي جاهد شروع به گذاشتن فصلهاي جلد دوم كرده ولي انجمني كه اونجا فصلها رو ميزاشتن امروز برا تعمير بسته شد من با كلي زحمت يك لينك از جلد دوم كه دقيقا ادامه جلد اول هست رو پيدا كردم Exclamation
جلد دوم زندگينامه خوناشام فصل اول (بيست و يك )

http://www.4shared.com/document/mlVDP0fg/21_online.html

لطفا هركسي كه فصل هاي بعدي رو داره بزاره با آرزوي موفقيت براي آقاي افشين جاهد كه با وجود اينكه اين كتاب اولش هست ولي با همين كتاب حسابي طرفدار پيدا كرد مخصوصا فانتزي خواها
بازگشت به بالای صفحه
faranakmaj

عضو شده در: 30 اردیبهشت 1389

پست تاریخ: پنج‌شنبه 30 اردیبهشت 1389 - 01:27    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام من هر دو تا آدرسی رو که زحمتش رو کشیدید و گذاشتید چند بار امتحان کردم. هیچ کدوم جواب نمی ده. نه جلد اول و نه جلد دوم می شه کمک کنید مرسی
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
alireza_20

پست تاریخ: پنج‌شنبه 30 اردیبهشت 1389 - 15:59    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام به همه لینک دانلود خرابه اور میده .
The file link that you requested is not valid
اگه میشه لینک رو درست کنین .
بازگشت به بالای صفحه
sara-setar

پست تاریخ: سه‌شنبه 4 خرداد 1389 - 09:47    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اين لينك سالم هست
زندگينامه خوناشام جلد اول

http://www.4shared.com/file/ooM1N_L1/zendeginame_khoonasham_jeld1.html

جلد دوم رو هم بايد بريد توي آدرس زير دانلود كنيد

http://good-life.ir/forum-f100/topic-t1909-200.html
بازگشت به بالای صفحه
alireza_20

پست تاریخ: جمعه 7 خرداد 1389 - 20:55    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام من نمیتونم از سایت good-life جلد دوم رو دانلود میکنم اگه ممکنه یا جای دیگه اپلود کنید یا بفرستین به ایمیلم ممنون .
بازگشت به بالای صفحه
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version    فهرست تالار گفتمان کتابخانه امید ایران كتابهاي داستان و رمان تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید