با توجه به اينكه بسياري از دوستان براي دانلود و باز كردن كتابها مشكل داشتند واجب ديدم اين توضيحات را به صورت كامل و جامع بنويسم
كتابها با فرمت ZIP در اختيار مي باشد كه با استفاده از ويندوزهاي XP و بالاتر يا با استفاده از نرم افزار هاي فشرده سازي مانند WinRAR ، WinZIP و غيره مي توانيد آن فايل دانلود شده را Extract (باز) كرده و به كتاب مورد نظر دسترسي پيدا كنيد.
نكته اساسي براي Extract كردن اين فايلها پسورد مورد نظر ماست كه مي بايست براي اين كار كل عبارت زير را كه شامل آدرس اينترنتي 2 تا از سايتهاي ما به همراه يك خط فاصله بينشان است را كپي كرده و در مكان خواسته شده هنگام باز كردن Paste نماييد.
متاسفانه علی رغم توضیحات کامل بالا باز هم ایمیلهای زیادی رسیده ، که برخی از دوستان نمی توانند کتابهای دانلود شده را باز کنند
ذکر این نکته مهم ضروری به نظر می رسد که اگر پسورد داده شده را کمی بیشتر یا کمتر انتخاب کنید یعنی دقیقا از ابتدا تا انتهای آن انتخاب نکنید دچار این مشکل خواهید شد
لذا عبارت زیر را دقیقا از ابتدای حرف w تا انتهای عبارت m انتخاب کرده و در محل خواسته شده کپی نمایید
تاریخ: شنبه 18 اسفند 1386 - 15:33 عنوان: توضیحاتی کامل تر
با سلام دوباره
برخی از بازدیدکنندگان محترم به جای کپی کردن و قرار دادن عبارت فوق در مکان خواسته شده بر روی آن کلیک می کنند که مسلما به جایی نمی رسند
باز هم تاکید می کنم برای باز کردن فایلهای دانلود شده فقط و فقط عبارت زیر را کامل بدون هیچ کم یا زیاد کپی کرده و در مکان خواسته شده قرار دهید
با سلام
به عرض مي رساند دوستاني كه كتابهاي بخش انجمن را دانلود مي كنند پسورد آن كتابها با پسورد كتابهاي بخش اصلي سايت متفاوت است كه در محل دانلود هر كتاب قيد شده است
اكثر كتابهاي اين بخش با پسورد زير بوده و بعد از اين كتابهاي جديد را با پسورد زير ارائه مي نماييم
موفق باشيد
پسورد كتابهاي بخش انجمن
باهزار زحمت توانستم سايت دلخواه را پيدا کنم و مادرم را راضي کنم که سايت بدي نيست . ولي هرکاري مي کنم نميتوانم کتابها را بازکنم . به دادم برسيد . تا از لطف شما محروم نشوم .باتشکر.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید